Virtueel of hybride? Het onderwijs gaat digitaal.

Maak thuisonderwijs interactief en persoonlijk. Onze oplossingen voor virtuele klassen en hybride onderwijs verbinden studenten en docenten in een online omgeving om samen te leren. En de technologie? Die doet het gewoon.

VIRTUELE KLASSEN

Dialog helpt hogescholen en universiteiten om de digitale sprong te maken. Met onze oplossingen voor digitaal onderwijs ondersteunen we docenten en studenten om vlot te communiceren.

HYBRIDE KLASSEN

Combineer afstandsleren en fysieke lessen met een hybride klaslokaal. Zo zijn studenten thuis en in de les écht verbonden met je docent in een online les.

Het onderwijs gaat hybride!

VOV, dé beurs voor leren en organisatie-ontwikkeling

Maak online leren nog eenvoudiger met Learning-as-a-Service

Dankzij onze leaseoptie ‘Learning as a Service’ geef je je klaslokalen en auditoria niet enkel een technologische facelift, je bent ook zeker van de beste service nu en in de toekomst en dat voor een vast bedrag per maand.

Geen dozen schuiven, maar degelijke service.

Onderwijs is maatwerk. Daarom biedt Dialog hogescholen en universiteiten persoonlijk advies voor het beste resultaat. Na een analyse van je huidige technologie-omgeving gaan we samen op zoek naar een oplossing die wérkt voor je studenten en docenten.

  • Volledige ontzorging: we begeleiden je docenten om eenvoudig aan de slag te gaan met audiovisuele oplossingen in de les
  • 30 jaar ervaring in audio, video en technologie voor samenwerken
  • Beste servicegarantie op de markt: voor support kan je elke werkdag bij ons terecht
  • Gratis demo van hardware en software voor videoconferencing

STARTEN MET DIGITAAL ONDERWIJS

We werken er samen aan, stap voor stap.

Let’s meet

POWERED BY DIALOG