Klaar voor de grote terugkeer?

Beetje bij beetje openen bedrijven terug hun kantoren. Back to the office, maar nooit meer zoals vóór COVID-19. Na een jaar van telewerken hebben we geleerd dat het anders kan. Dat het anders moet. Traditionele werkplekken missen flexibiliteit en zijn gericht op de massa. Een kleine blik in de toekomst: een digitale werkplek waar de ervaring van je werknemers centraal staat.

Maar hoe pak je dat precies aan? Met de oplossingen van Pronestor en de expertise van Dialog maak je de grote terugkeer naar kantoor mogelijk, in alle veiligheid.

Het nieuwe werken: 6 stappen voor facility managers

Het kantoor van de toekomst, dat zijn de mensen. Maar hoe zorg je voor een aangename én veilige werknemerservaring? Download het eBook en ontdek de Back To The Office Roadmap op maat van jouw bedrijf.

  • Pas je meetingroomcapaciteit aan

  • Licht gasten in over nieuwe richtlijnen

  • Maak werknemers en gasten wegwijs met signage

  • Organiseer je schoonmaakprocedures

  • Maak social distancing mogelijk

  • Plan lunches op voorhand in

Download eBook

Je kantoor veilig heropenen? Vraag een demo aan.
We komen zo bij je terug.

Starten met het nieuwe werken? Op basis van de gebruiksvriendelijke software van Pronestor haalt Dialog méér uit je werkplek. De ervaring die we ruim dertig jaar hebben opgebouwd, gebruiken we om de juiste oplossing te vinden voor jouw bedrijf. Gewoon, met eenvoudige technologie die wérkt voor je mensen. Geen gedoe.
Neem contact op met onze experts voor een demo. We tonen je graag de mogelijkheden – voor vandaag, en in de toekomst.