Van BYOD tot all-in-one meetingrooms

Breng je teams samen met video. Onze oplossingen voor videoconferencing en meetingrooms maken het eenvoudig om informatie te delen, creatief samen te werken en goede gesprekken te voeren.

Transformeer elke ruimte in een gebruiksvriendelijke meetingroom. Bij Dialog tekenen we een oplossing uit die aansluit bij de werkcultuur in jouw organisatie. Bring Your Own Device (BYOD), of liever voluit gaan voor een all-in-one oplossing? Dit zijn onze concepten voor gebruiksvriendelijke meetingrooms.

BYOD MEETINGROOMS

Snel je device inpluggen om in de meeting te duiken? Onze BYOD meetingrooms bieden een gebruiksvriendelijke omgeving om effectief te vergaderen, met microfoon(s) en luidspreker, beeldscherm en camera.

ZOOM-, WEBEX- & TEAMSROOMS

Met onze Zoom-, Webex- en Teamsrooms kunnen je medewerkers eenvoudig vergaderen zonder eigen device, met hun favoriete videoconferencing-app als basis en de beste audiovisuele apparatuur. Content delen gaat wel via een extra apparaat.

ALL-IN-ONE MEETINGROOMS

Werk je liefst volledig platformonafhankelijk? Dan kan je kiezen voor onze all-in-one meetingrooms. Je medewerkers stappen binnen in de room, en kunnen meteen hun meetings lanceren op een groot scherm. Content delen vanuit de cloud, applicaties lanceren, … alles is mogelijk, zonder eigen device.

Maak vergaderen nog eenvoudiger met Meeting-as-a-Service

Dankzij onze leaseoptie ‘Meeting as a Service’ geef je je vergaderzalen niet enkel een technologische facelift, je bent ook zeker van de beste service nu en in de toekomst. En dat voor een vast bedrag per maand.

Geen dozen schuiven, maar degelijke service.

zoom certified-badge.

Elke organisatie is anders. Daarom biedt Dialog bedrijven persoonlijk advies voor het beste resultaat. Na een analyse van je huidige technologie-omgeving gaan we samen op zoek naar een oplossing die wérkt voor je mensen.

  • Volledige ontzorging:  we begeleiden jou en je collega’s om eenvoudig aan de slag te gaan met onze audiovisuele oplossingen
  • 30 jaar ervaring in audio, video en technologie voor samenwerken
  • Beste servicegarantie op de markt: voor support kan je elke werkdag bij ons terecht
  • Gratis demo van hardware en software voor videoconferencing

STARTEN MET VIDEOCONFERENCING & MEETINGROOMS?

We werken er samen aan,  stap voor stap.

Let’s meet

POWERED BY DIALOG