Desk booking software voor
hybride werken

Werkplek reserveren? Jouw plek, jouw tijd. Ondersteun hybride werk met effectieve software voor om werkplekken te reserveren. Met Pronestor Workspace biedt Dialog een kosteneffectieve manier om je werkruimte veilig, productief en flexibel te houden.

Help je team om in slechts 3 klikken te connecteren met de mensen en plaatsen die ze nodig hebben!

Boek een demo

POWERED BY DIALOG

werkplek reserveren

Keer veilig terug naar kantoor

Beperk het aantal toegelaten werknemers op kantoor met de Max Seating Capacity. Of blokkeer elke tweede werkplek voor reservering. Zo houd je voldoende afstand en vermijd je dat bureaus fysiek verplaatst moeten worden. De beperking van de capaciteit kun je in realtime monitoren.

Werk beter samen met collega’s

Samenwerken is eenvoudiger als je dichtbij elkaar zit. Met Pronestor Workspace reserveer je eenvoudig werkplekken voor teamleden en collega’s. En iedereen krijgt meteen de info zodra de reservering is afgerond.

werkplek reserveren
werkplek reserveren

 On-the-go je werkplek reserveren

Met onze desk booking software hoef je nooit meer op zoek naar een beschikbare werkplek als je binnenkomt op kantoor. Alles is toegankelijk via je smartphone, zodat je een bureau voor de volgende dag kunt reserveren. Bij aankomst op kantoor bevestigt het systeem meteen jouw bureaureservering.

Geen dozen schuiven, maar degelijke service.

Elke onderneming is uniek. Daarom biedt Dialog bedrijven persoonlijk advies voor het beste resultaat. Na een analyse van je huidige technologie-omgeving gaan we samen op zoek naar een oplossing die wérkt voor je werknemers.

  • Volledige ontzorging: we begeleiden je mensen om eenvoudig aan de slag te gaan met audiovisuele oplossingen in de les
  • 30 jaar ervaring in audio, video en technologie voor samenwerken
  • Beste servicegarantie op de markt: voor support kan je elke werkdag bij ons terecht
  • Gratis demo van hardware en software voor videoconferencing

STARTEN MET WERKPLEK RESERVEREN?

We werken er samen aan, stap voor stap.

Let's meet